Serrallers Urgent 24 hores

SERRALLERS RUBÍ AL SEU SERVEI

Serrallers Rubí

La seva serralleria més propera Serrallers Barcelona és una serralleria que compta amb una trajectòria professional de més de trenta anys en què ha anat estenent el seu camp d’acció al llarg de tota la província. La avalada experiència i qualitat dels nostres serveis ens posiciona avui al capdavant del sector de la serralleria. Pensem que per a exercir la nostra activitat també és important comptar amb els requisits legals necessaris, els quals té a la seva disposició. La màxima per Serrallers Barcelona des dels seus inicis sempre ha estat donar a tots els nostres clients qualitat i preu immillorable i no incidir en els errors comesos per moltes serralleries que presenten preus baixos però el servei prestat resulta de poca qualitat i professionalitat, ambdues qualitats de vital importància per a la pràctica d’aquesta activitat. Disposem d’un gran equip de serrallers molt competents i en constant formació que li instal·laran i ajudaran a triar el sistema de seguretat que necessiti. Pot sol·licitar pressupost sense compromís i totalment gratuït. RUBÍ és municipi situat a la vall de la riera de Rubí que pertany a la comarca del Vallès Occidental. Amb una població superior als 74.000 habitants se situa en el quart lloc de la comarca. El seu gentilici en rubinenc. El nom de la població es creu que ve de Rivo Rubeo la traducció del llatí seria riera vermella a causa de l’argila vermella que arrossegava per la seva llera el riu Rubí. A la riera de Rubí han estat trobats restes romanes. A la fi del segle VI a.C. estan datats els primers assentaments, aquests vestigis es troben en les ruïnes del Poblat iber de Can Fatjó. Per la seva situació propera a Barcelona i tenint en compte que pertany al cinturó industrial, Rubí té com a motor de la seva economia la indústria, tot i que en els últims anys ha crescut considerablement en el centre de la ciutat el comerç minorista.

Serrallers Rubí: Professionals en servei de serralleria

NECESSITES CANVIAR ELS TEUS PERSIANES?

Som instal·ladors acreditats de persianes, les millors qualitats en el nostre magatzem propi amb estoc immediat

DEMANA PRESSUPOST

OBERTURA DE PORTES O PANYS DE TOTES LES MARQUES A RUBÍ

Se li han oblidat, va perdre o espatllat les claus o el pany no funciona correctament i no pot entrar o sortir a la seva oficina, negoci, domicili etc … no es preocupi, trucant a Serrallers Barcelona rebrà en un temps rècord la visita d’una unitat mòbil amb un manyà que li solucionarà el imprevist que hagi tingut amb les seves claus o pany. Ens comprometem a obrir totes les marques i models de panys i portes, en qualsevol moment que ho necessiti tots els dies de l’any.

OBERTURA DE VEHICLES A RUBÍ

Un dels motius pels quals aquest tipus d’intervencions han augmentat durant els últims anys, i per al que estan perfectament formats els nostres serrallers, és la incorporació del sistema de tancament centralitzat en tots els vehicles. Aquest sistema pot causar en algunes ocasions, que es tanqui el cotxe amb les claus a l’interior, o un mal funcionament de les claus ens impedeixi obrir el vehicle. Els nostres serrallers tenen el talent i els mitjans necessaris per a obrir qualsevol vehicle sense que pateixi cap desperfecte.

OBERTURA CAIXA FORTA A RUBÍ

A Serrallers Barcelona comptem amb els coneixements, mètodes i eines necessàries per a realitzar obertures de caixes fortes de totes les marques, models, mida i sistemes de seguretat.

ARRANJAMENT DE PANYS A RUBÍ

El pany és un sistema mecànic que pot estar sotmès a un constant ús, això pot provocar desgast o avaria d’algun dels seus components sent necessària la seva reparació. Serrallers Barcelona a Rubí li ofereix el servei prestat per serrallers qualificats que examinaran minuciosament el seu pany per deixar-la a ple rendiment, garantint la seva seguretat amb un cost mínim.

PORTA DE SEGURETAT PER A GARATGE A RUBÍ

Juntament amb el creixement de la ciutat és comprensible que hagi augmentat la incorporació de portes de garatge per a aparcaments, comunitats o habitatges unifamiliars. Serrallers Barcelona té avui una gran experiència en aquest tipus de servei. Instal·lem, canviem o arreglem la seva porta de garatge en poc temps i a preu econòmic

INSTAL·LACIÓ BALLESTES DE SEGURETAT A RUBÍ

Per reforçar la seguretat del seu negoci, local o habitatge Serrallers Barcelona li aconsella que instal reixes, ballestes que dificulten un possible assalt a la seva propietat. Li posem en portes del darrere, balcons, finestres, aparadors, etc … ballestes i reixes que augmenten la seva seguretat atorgant-li major tranquil·litat en la seva vida quotidiana. Li garantim que tots els nostres serveis es realitzen amb material de primera al millor preu.

REPARACIÓ MOTORS PERSIANES METÀL·LIQUES A RUBÍ

Per a la reparació de motors en persianes o portes, Serrallers Barcelona compta amb personal, material i metodologia especialitzat per a aquest treball. No mantingui el seu negoci sense seguretat innecessàriament, si el motor de la seva porta o persiana falla i necessita ser reparat truqui’ns li donem pressupost amb el millor preu i sense compromís. Repararem seu motor ràpidament per a la seva tranquil·litat.

REPARACIÓ I INSTAL·LACIÓ DE PERSIANES A RUBÍ

Serrallers Barcelona dins de les seves múltiples serveis de serralleria també té experts persianistes que reparen i instal·len persianes enrotllables de tota mena: per a ús domèstic, locals, garatges etc … Quedarà impressionat amb les nostres ofertes, sol·liciti pressupost sense compromís. Truqui’ns a qualsevol hora! Serem el seu serralleria de confiança.

SUBSTITUCIÓ DE CLAU A RUBÍ

Si la clau no encaixa bé al pany causa de: deteriorament per ús continuat, rebre un impacte o qualsevol altre motiu, truqui’ns i rebrà claus noves en un instant. Serrallers Barcelona a Rubí disposa d’un servei de serralleria permanent que li facilitarà el canvi de claus sense que sigui imprescindible substituir el pany.

SERVEIS 24 HORES DE SERRALLERIA

Estem present a tota la comunitat per poder atendre urgències amb la major rapidesa i eficàcia.

SISTEMES DE SEGURETAT AVANÇATS RUBÍ

Si vostè té un pany amb els últims avenços tecnològics, no dubti en contactar amb nosaltres, li garantim que els nostres professionals tenen la capacitat i els mitjans per obrir qualsevol pany sense importar el seu sistema de seguretat. No li doni més voltes som l’empresa que cerca.

SOM ELS MÉS BARATS A SERRALLERS RUBÍ

Per més que busqui no trobarà a Rubí una altra empresa que li ofereixi millor qualitat al millor preu. Serrallers Barcelona té els preus més assequibles de mercat sense afectar la qualitat ni professionalitat dels seus serveis ordinaris i de 24h. Posemos magatzem propi amb important estoc en material de qualitat i de primeres marques, d’aquesta manera eliminem intermediaris i reduïm els cost del servei. Consulti els nostres serveis i demani’ns pressupost sense compromís i gratuït.

SERVEIS DE SERRALLERIA A RUBÍ

Serrallers Barcelona presta servei per a obertura de caixes fortes, comptem amb l’equip i els professionals necessaris per realitzar aquest tipus de treball en qualsevol model, marca, mida o sistema de seguretat que la caixa tingui.

COL·LOCACIÓ O REPARACIÓ DE PERSIANES ENROTLLABLES Instal·lem o reparem persianes enrotllables de qualsevol classe en tota província. Persianes d’ús domèstic, garatges, locals etc … La persiana és un element de continu ús i que al trobar-se en l’exterior, en la majoria dels casos, pateix desperfectes en algun dels seus components habitualment.  Sorprengui amb els nostres preus, demani pressupost sense compromís.

PRESSUPOSTOS ADAPTATS Tenim pressupostos per a totes les necessitats. treballem amb les millors marques i tenim milers de models de pany, sempre trobaràs el que busques i al preu que busques sempre sense perdre qualitat i professionalitat

ON ENS TROBEM

Cerrajeros a su disposición

Call Now Button