Servei Urgent

SERRALLERS VIC

Serrallers Vic

Volem convertir-nos en la seva serralleria a Vic, Serrallers Vic és una empresa fundada fa més de 30 anys per un grup de professionals SERRALLERS de Barcelona, que des dels seus inicis han mantingut com a prioritat oferir excel·lent qualitat amb els preus més assequibles del mercat, per a això tots els nostres professionals serrallers romanen en constant formació per dur a terme l’exercici de la nostra activitat amb les eines i procediments més actuals necessaris per a l’avanç de les noves tecnologies. Prestem servei de Serrallers Vic Vic i resta de província amb una àmplia cartera de clients que ens converteix en la serralleria de referència per a Catalunya. Posem a la seva disposició tots els requisits legals indispensables per a la pràctica del nostre treball. Confiï en Serrallers Vic li farem un pressupost sense compromís a la seva mida amb cost zero per desplaçament. VIC municipi situat a la comarca d’Osona, situat a la plana a la qual deu el seu nom, Plana de Vic i a la mateixa distància de Barcelona que de França. Té una població de més de 42.500 habitants i el seu gentilici és vigatà. Es creu que el primer assentament data del segle IV a.C., amb la tribu ibèrica dels ausetans. Es converteix en ciutat tributària després de l’ocupació romana que el va convertir en un municipi de rellevància com així manifesta la construcció del Temple al capdamunt de la ciutat durant el segle II. La base de l’economia avui a Vic es troba bastant diversificada comptant tant amb explotació ramadera i industrial com amb un sector serveis i comercial en ple creixement. Vic és també ciutat universitària que la converteix en centre estudiantil acollint estudiants de tota la comarca i de l’interior de la província així com habitants de Barcelona que es traslladen diàriament amb tren a la ciutat.

                                   SOM EL SEU SERRALLERIA DE CONFIANÇA A VIC

SUBSTITUCIÓ DE CLAUS

Si vols renovar les teves claus sense canviar els panys fes-ho ara amb nosaltres

SABER Més

SEU SERRALLERIA 24 HORES A VIC

Serrallers Vic considera primordial que tingui a la seva disposició un telèfon amb el qual pugui posar-se en contacte amb urgència o sense tots els dies de l’any (festius inclòs) les quatre hores del dia. Requereixi els nostres serveis per telèfon o mitjançant la nostra pàgina web, li enviarem una unitat mòbil equipada amb el material necessari per emprendre qualsevol imprevist: canvi de bombins, panys, reparacions de persianes etc… Els nostres serrallers posaran remei ràpidament al contratemps que li sorgeixi amb el menor nombre de desplaçaments i al preu més barat.

SISTEMES DE SEGURETAT AVANÇADA

En cas que tingui un pany d’alta seguretat amb tecnologia avançada i hagi de reparar-la o vulgui instal·lar una nova, els nostres serrallers a Vic disposen de l’equip i els procediments més moderns que al costat d’uns professionals en incessant formació no hi ha sistema de seguretat per complex que sigui al qual no puguem accedir. Serrallers Vic substitueix, repara o obre tota mena de panys amb el millor resultat.

SERRALLERS VIC: TOTAL CONFIANÇA

Els professionals de Serrallers Vic, a més de plena confiança, garanteixen màxima discreció en tots els seus treballs. Per la nostra llarga experiència i el bon resultat obtingut per tots els clients, Serrallers Vic es col·loca avui al capdavant en el sector de la serralleria a Catalunya. Els nostres professionals a Vic realitzaran un impecable treball amb el preu més barat del mercat, utilitzant equips de primera qualitat i els procediments que requereix cada servei. Els nostres serrallers estan en permanent formació per poder prestar el millor servei.

ELS MILLORS PREUS

Si està buscant una serralleria que li ofereixi qualitat al millor preu, ja l’ha trobat, truqui al nostre telèfon disponible les 24 hores o contacti a través del web, rebrà pressupost sense compromís. En Serrallers Vic serà atès per un professional qualificat que dissenyarà el pressupost més adequat per a vostè i es traslladarà on ens demani, en cas necessari, sense cap cost. Probablement no localitzarà a Vic una serralleria que li ofereixi millor preu i asseguri qualitat i professionalitat que li deixi satisfet amb el resultat. Hi ha dos punts importants pels quals Serrallers Vic està en disposició de proposar els millors preus del mercat: un perquè tenim una cartera de clients molt extensa que sol·licita els nostres serveis cada dia, i dos perquè comptem amb unitats mòbils i magatzem propi proveït del material necessari per exercir la nostra activitat, descartant l’ús d’intermediaris que encareixen el pressupost. Tot el nostre material és de qualitat i primeres marques.

SERVEIS 24 HORES DE SERRALLERIA

Estem present a tota la comunitat per poder atendre urgències amb la major rapidesa i eficàcia.
Cerrajeros Vic

OBERTURA DE CAIXES FORTES A VIC

De la mateixa manera que per a qualsevol altre tipus de pany, Serrallers Vic compta amb el millor equip de serrallers per dur a terme obertura de caixes fortes utilitzant els mètodes i eines més avançats, tenint en compte les diferents marques, mida, model o característiques de caixes forts existents.

SUBSTITUCIÓ DE CLAUS Serrallers Vic

Realitza canvi de claus sense necessitat de fer canvi de pany quan les claus causa de l’ús prolongat al llarg del temps o per un cop hagin pogut quedar en mal estat i no funcionin correctament.

REPARACIÓ DE PANYS

Quan hagi de reparar o canviar els panys, contacti nosaltres, un equip tècnic de professionals serrallers estudiarà el seu cas i deixessin el pany en funcionament en el menor temps, amb la major garantia i al millor preu que pot trobar.

CANVIEM LA SEVA PANY

Va arribar el moment de canviar de pany. Quan el pany ens comença a donar problemes, s’enganxa, no funciona amb la suavitat que hauria de o fa algun soroll, és probablement el moment de contactar amb els nostres professionals serrallers a Vic i procedir al seu canvi. Si no ho corre el risc que en qualsevol moment el pany el deixi al carrer i precisi els serveis d’un manyà d’urgència el que evidentment li resultarà més costós. No ho pensi més contacti amb nosaltres i acudirem a substituir el pany de seguida i al millor preu.

PANYS DIGITALS

Les noves tecnologies estan per tot arreu, a casa, negoci fins i tot en la nostra butxaca. El món de la serralleria no es queda enrere i cada vegada són més els panys de tipus digital que instal·lem. Amb obertura amb comandament, empremta dactilar o més sorprenent encara amb el teu smartphone. Si vols estar a l’última també en seguretat podem informar-te i instal·lar-te qualsevol model digital del mercat.

OBERTURA AMB EMPREMTA DACTILAR

Fa anys era impensable que poguessis obrir la teva casa únicament amb la teva empremta dactilar, ara i amb

Serrallers Vic

si és possible mai perdràs les teves claus perquè les portes impreses en la teva pròpia mà. Demana informació i et farem una demostració sense cap compromís.

ON ENS TROBEM

Serrallers a la seva disposició

Call Now Button