Serrallers molt més que obrir portes

El més probable és que en alguna ocasió hagis hagut de contactar amb un manyà professional per poder entrar a casa teva. Bé sigui per que extraviaste les claus o les vas deixar dins, no et va quedar més remei que acudir a un professional de la serralleria. Però, tot i això, has de saber que els serrallers fan moltes més coses que són necessàries i importants per a la nostra seguretat en la vida quotidiana. Els serveis que realitza un manyà són imprescindibles en l’actualitat.

cerrajeros mucho mas que abrir puertas

No recordes la clau de la caixa forta? El teu manyà de confiança et donarà la solució.

Tots tenim clar que en els temps que corren, cal prendre tota mena de precaucions per impedir que ens robin. Per a això comptem amb: portes de seguretat amb tecnologia avançada, alarmes anti robatori, finestres que es tanquen automàticament, etc. Però no has de descartar instal·lar una caixa forta que es protegeixi tot allò que és més important per a tu. Instal·lant una caixa forta li donaràs un plus a la teva seguretat.

Si, intentes obrir el teu caixa forta i introdueixes la clau diverses vegades i no s’obre, no et preocupis, és normal avui en dia tenim claus per a tot i és lògic que ens emboliquem alguna. En una situació com aquesta també podem trucar al nostre manyà de confiança, en tan sols uns minuts obrirà teva caixa forta perquè disposis de les teves pertanyies més valuoses quan vulguis.

Automatitza les teves persianes, portes i tancaments.

Probablement el teu cotxe estigui guardat sota sostre en un garatge. Això és l’ideal per a la seva conservació però és possible que estiguis fart d’estar tot el dia pujant i baixant del cotxe per obrir i tancar la porta del garatge quan entres i surts. Això té fàcil i encara que no ho creguis barata solució. Contacta amb els teus serrallers de confiança a Barcelona i sol·licita que et motoricen la porta del garatge, veuràs que fàcil i ràpid resulta que entris i surtis de l’aparcament sense haver de baixar-te del teu vehicle, amb tan sols accionar el comandament.

Les persianes del teu habitatge també es poden motoritzar. Cada dia baixem i pugem les persianes varia vegades i automatitzant les persianes podem fer-ho de forma còmoda i fins i tot les podem programar perquè s’activin fins i tot quan no estem a casa. Aquest sistema també resulta més segur per als petits i grans de la casa. També vam aconseguir allargar la vida de les persianes en realitzar el moviment d’una manera més suau i dinàmica.

cerrajeros mucho mas que abrir puertas

Persianes metàl·liques per al teu negoci.

Si vols protegir el teu negoci de la mateixa manera que ho fas en la teva llar és aconsellable instal·lar persianes metàl·liques en aparadors i portes d’accés. D’aquesta manera evitaràs en gran manera que lladres o bandes organitzades robin al teu comerç, causant danys molt costosos que podrien portar-te a perdre la teva forma de vida. Contacta amb el manyà, el sabrà orientar-te sobre quin tipus de persiana metàl·lica necessites i que la inversió per protegir el teu negoci sigui intel·ligent i eficaç.

Substitueix les teves obsoletes panys

No has de creure que els panys són eternes. Igual que amb la resta de les coses, les tecnologies evolucionen i avança constantment, per aquest motiu els lladres també troben mètodes per obrir panys que temps enrere eren les més segures. T’aconsellem acudir al manyà de tant en tant perquè canviï els panys més antigues per unes més modernes que incloguin nous sistemes de seguretat.
cerrajeros mucho más que abrir puertas

Serrallers 24/7

Els serrallers estan sempre disponibles per si ens sorgeix un imprevist amb les nostres panys, portes, claus, etc. que hem de solucionar al moment. El servei d’urgència és una àrea imprescindible que no pot faltar en cap empresa de serrallers.

Els serrallers són professionals que estan en constant formació per poder adaptar el seu treball als últims avenços i propostes del mercat de la serralleria.

Inclou a la teva agenda de telèfons el contacte de la teva Serraller Barcelona de confiança, mai se sap en quin moment o lloc necessitessis la seva ajuda.

Call Now Button