Domòtica aplicada a la serralleria

Què és la domòtica aplicada en serralleria?

Segons els estudis realitzats per la unió de serrallers, tot i trobar-nos en plena revolució tecnològica, són encara majoria les llars del país que no disposen d’un pany que ofereixi un nivell apte de seguretat. Això ha de començar a canviar, els serrallers en l’actualitat estan capacitats per incorporen als nostres llars els nous sistemes de seguretat amb tecnologia avançada i domòtica aplicada a la serralleria.

Els serrallers tenim la missió d’anar un pas per davant de lladres i delinqüència organitzada ja que aquests també actualitzen els seus mètodes constantment. Trepant, rossinyol o bumping són els mètode més usats pels lladres per envair l’aliè, però aquests sistemes d’assalt no seran útils si disposem d’un pany intel·ligent o domòtica. Aquests moderns sistemes de seguretat dificulten el robatori al no tenir a l’exterior de la porta espais ni buits per claus. En aquest cas el sistema per a obertura de la porta serà digital i per mitjà de tecnologia avançada obrirem i tancarem la porta utilitzant dispositius com ara: el mòbil. Hi panys que s’accionen amb tan sols apropar el telèfon a la porta. Aquests nous mecanismes de seguretat amb tecnologia domòtica avançada resulten molt eficaços a més de còmodes per als usuaris.

Pot semblar ciència ficció però aquestes panys, a més de a nivell comercial, cada dia augmenta la demanda de ciutadans que les volen instal·lar en els seus domicilis o propietats privades per a dissuadir l’atac d’indesitjables. Instal·lant panys domòtiques també es minimitza la intervenció del manyà per pèrdua o desperfectes de claus i panys.

Domótica aplicada a la cerrajería

Models de panys domòtiques

Els models de panys domòtiques es troben en aquests moments en imparable avanç i sofisticació. Podem trobar dispositius amb aparences molt diferents, fins i tot les que imiten ser panys comuns per la seva part exterior i s’amaga en la part interior un sistema intel·ligent. Un sistema amb domòtica t’ofereix multitud d’opcions d’usabilitat i maneig: Acció d’auto tancament passat un temps programat després de tancar la porta, molt útil en cas d’oblit. Variades possibilitats per a obertura de porta, empremta dactilar, mòbil, targetes i fins i tot claus comuns. Opció de programar diferents codis per permetre l’accés en moments determinats i que quedaran invalidats passades unes hores, molt pràctic per a festes i esdeveniments.

Aquests nous avenços aplicats als sistemes d’accés a domicilis i negocis, han fet que els serrallers es formin i adquireixin també els coneixements necessaris per aplicar les noves tecnologies al sector de la serralleria. En contra del que puguin pensar alguns, els serrallers tenen com a prioritat que els seus clients estiguin veritablement segurs i són els primers a aconsellar la instal·lació de panys domòtiques encara que això pugui anar en detriment de les accions bàsiques que realitzen aquests professionals (obertura i instal·lació de panys i portes comuns).

És clar que els avenços tecnològics vénen propiciats darrere de facilitar i millorar la vida de les persones. És aconsellable plantejar pagar una mica més en adquirir una nova pany, que a la llarga reduirà el cost en comparació amb el risc que suposen les antigues panys. Perquè el teu benestar és el primer ‘no escatimis en seguretat !!. Esperem que hagis trobat d’utilitat aquest article sobre la domòtica aplicada a la serralleria.
 

Call Now Button