Serrallers - Instal·lació de Persianes

PERSIANES BARCELONA

Reparació i Instal·lació de tot tipus de persianes a Barcelona

Serrallers Barcelona l’assessorarà sense compromís davant la reparació, instal·lació o monitorització de persianes. Comptem amb una àmplia gamma en recanvis per a tot tipus de persianes i un equip tècnic altament qualificat amb persianistes professionals que deixaran la seva persiana a punt. Pel que fa a persianes domèstiques és important que estiguin en bon estat ja que ajuden a l’estalvi energètic tant a l’hivern com a l’estiu, però per això cal el seu bon manteniment perquè puguin emprendre la seva funció d’aïllament solar, acústic i tèrmic. Si disposen d’algun sistema de climatització o aire condicionat, el mal funcionament de les persianes suposaria un augment de consum d’energia i per tant un malbaratament econòmic en la factura de la llum.
Persianas Barcelona
Persianes Comercials

SEGURETAT PER A LA SEVA NEGOCI

Si el seu persiana no funciona correctament o simplement ja ni puja ni baixa, no espera més, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Li adaptem o substituïm les persianes per noves en PVC o alumini. Disposem i instal·lem persianes amb calaix incorporat per a llocs sense instal·lació anterior. Diferents colors a triar fins i tot imitació a fusta.

Persianes Metàl·liques

RESISTÈNCIA SUPERIOR

Si té una persiana metàl·lica en el seu local o vol instal·lar una nova, li proporcionem el millor equip per a la seva reparació o instal·lació que li donarà màximes garanties de funcionament i seguretat.

Persianas metálicas Barcelona
Persianas motorizadas Barcelona
Motorització de Persianes

SISTEMA AUTOMÀTIC

Perquè el primer és la seva salut i benestar, cuidi la seva esquena, si la seva persiana és gran i pesada instal un motor i podrà obrir-la i tancar-la amb el simple gest de prémer un botó o girar una clau.

Persianes Antirobatori

MÀXIMA SEGURETAT

Com el seu nom indica, és una persiana de seguretat. El seu funcionament és motoritzat accionat per clau, comandament o polsador. Posseeixen una funció d’auto bloqueig que les mantenen tancades de forma automàtica quan es tanquen.

Persianas antirrobo Barcelona
Persianas ballesta Barcelona
Persianes Ballesta

VERSATILITAT I PROTECCIÓ

Persianes de seguretat molt apropiades per protegir locals o entrades del darrere a domicilis de possibles estranys. Fabricades en galvanitzat amb la possibilitat de lacarlas en el color que prefereixi. Sistema de tisores per obertura i tancament.

TENS UNA URGÈNCIA?

Nosaltres et solucionem qualsevol problema amb immediatesa les 24 hores del dia els 365 dies de l’any.

CONTACTA AMB NOSALTRES
Tot tipus de serveis pel que fa a Persianes

INSTAL·LACIÓ DE PERSIANES

Com qualsevol altra gran ciutat, Barcelona té milers de persianes que mantenen el benestar i la seguretat dels seus habitants. El més comú és trobar persianes metàl·liques per a la protecció i custòdia d’aparadors, negocis, i garatges. Serrallers Barcelona es dedica a instal·lar tot tipus de persianes, tant per a finestres d’habitatges en PVC com metàl·liques per a garatges i locals. Les persianes metàl·liques instal·lades per a accés a pàrquing són de primera qualitat amb alta resistència al desgast i corrosió que pateixen per estar al carrer i pràcticament inaccessible a lladres. Si necessita instal·lar una persiana metàl·lica per al seu local, li instal·lem una persiana semi compacta amb la qual els clients podran accedir de forma visual a l’interior del seu aparador però mantindrà els indesitjables allunyats del seu negoci. L’obertura i tancament de les persianes metàl·liques podrà ser de forma manual amb clau, o en cas de ser motoritzada amb clau, polsador o comandament a distància per a més comoditat. Podrà triar els colors que desitgi per a la seva persiana metàl·lica i personalitzar al màxim el seu negoci.

REPARACIÓ DE PERSIANES A BARCELONA

Serrallers Barcelona som especialistes en reparació de tot tipus de persianes a Barcelona i província. Les persianes són un objecte que a l’estar exposat a l’exterior i per l’ús continuat pateix un important desgast que en ocasions porta al trencament d’algun dels seus elements. Per això li oferim l’oportunitat de reparar el seu persiana canviant o reparant panys, guies, lames etc …. deixant-la a punt perquè la pugui utilitzar durant més temps i no hagi de comprar una de nova. En la mesura del possible farem la reparació en la seva pròpia localització perquè el seu negoci no es trobi sense protecció en cap moment. Reparem i substituïm peces de persianes domèstiques així com sistemes d’obertura automàtica, sensors de moviment o comandaments a distància.

MOTORITZACIÓ DE PERSIANES

Per a la seva major comoditat motorizamos qualsevol tipus de persiana o li instal·lem una de nova. Contacti amb nosaltres i els nostres experts l’informaran del sistema de motorització que millor s’adapti al seu tipus de persiana i necessitats de seguretat. Oferint-li en cada cas la millor qualitat preu del mercat. Transformant la seva persiana analògic en un motoritzada guanyarà en temps i esforç amb la facilitat de posar-la en marxa accionant el dispositiu des de la pròpia persiana de forma manual o amb un comandament a distància aconseguint també més seguretat al dificultar la seva obertura per una altra persona que no sigui vostè . Es realitzen motorització en tot tipus de persianes, eviti les molèsties de baixar del seu vehicle en dies freds i plujosos o revaloritzi el seu habitatge donant-li major comoditat i classe motorizando les persianes de manera fiable i económica.

ALTRES SERVEIS DE SERRALLERS BARCELONA 24 HORES

OBERTURES DE TOT TIPUS

CANVI I INSTALACION DE BOMBINS

AVANTATGES

  • Equip tècnic professional
  • Atenció 24 hores
  • 30 anys d’experiència
  • Serveis amb garantia
  • Pressupost sense compromís
  • Urgències i no Urgències.
TENS ALGUNA CONSULTA?POSA´T EN CONTACTE
Call Now Button