Amaestrament de claus i panys

Sovint es fan peticions per realitzar un ensinistrament de claus en multitud de llocs, això es deu a la necessitat de protegir a més dels habitatges, grans espais com a zones comuns, jardins residencials, etc., i gràcies a aquesta tècnica es pot emprar una única clau per obrir totes aquestes panys, sense haver de carregar amb una per a accedir a cada zona.

todo sobre las llaves maestras

Claus mestres en la societat

La seguretat perifèrica és tan important com la de l’habitatge, especialment dins de comunitats de veïns, de manera que aquest tipus de claus són perfectes per mantenir la tranquil·litat i la seguretat de tot el col·lectiu. Ja sigui per a una zona residencial, com per a una empresa o organisme públic, l’ideal és instal·lar sistemes d’alta seguretat i blindatge que incorporin la tècnica del amaestramiento de claus.
És important esmentar que aquest tipus de claus mestres es poden utilitzar amb tot tipus de panys, com les de cilindre simple o les de doble i triple seguretat, sent preferible triar un pany per la seva qualitat, resistència i funcionalitat que pel seu preu, però es triarà la més apropiada per a tota la comunitat.

Beneficis del amaestrament de claus

Aquest mètode atorga una gran quantitat d’avantatges per als usuaris, com una millor organització, més seguretat en tot l’entorn, creació d’accessos restringits a persones no autoritzades, evita que dupliquin claus i es redueix la mida del manat de claus que cal portar a sobre.
Abans de realitzar el ensinistrament, cal realitzar una anàlisi a consciència per esbrinar quin és el millor tipus de ensinistrament per al recinte. Aquest procés s’ha de dur a terme per serrallers professionals, que dominin aquest mètode podent així valorar millor la situació, puguin diferenciar les subllaves, etc.

Tipus de amaestrament de claus

Actualment existeixen diverses formes de ensinistrar una clau, però entre els més utilitzats es troben els següents:
D’portal o simple, són les que fan servir una única clau mestra per obrir tots els panys de les portes que hi hagi en un lloc, ja sigui en una oficina, comunitat de veïns, magatzem, etc. Són les més senzilles i fàcils d’implementar.
Els mancomunats, són com els simples però permeten fer una distinció entre zones, de manera que es poden separar diverses àrees i tenir una clau mestra que obri totes les portes que es trobin a la zona corresponent.
De grups, aquest tipus de mestrejament és utilitzat en hospitals, universitats o hotels, i el seu funcionament és molt semblant al mancomunat, es fa la divisió de diverses zones i cadascuna d’elles disposa de la seva pròpia clau mestra. No obstant això, es diferencia que a més hi ha una clau súpermaestra que permet obrir totes les portes de totes les zones.

Call Now Button