Belle, el timbre que parla i dóna instruccions

Des de fa diversos anys, diferents empreses de diversos sectors han integrat elements intel·ligents o domòtics en objectes d’allò més quotidians. Un d’aquests sectors que es manté al dia pel que fa a avenços tecnològics es refereix és la serralleria. Ja hi ha al mercat incomptables panys i forrellats intel·ligents capaços d’obrir-nos la porta sense necessitat de clau, o programant diferents hores d’obertura o tancament, però l’empresa Netvue ha anat un pas més enllà traient al mercat el seu timbre Belle.

Què és capaç de fer?

El timbre Belle de Netvue pot reconèixer, parlar i donar instruccions als que ens visitin. Aquest timbre intel·ligent ha estat dissenyat per poder gestionar tot tipus de visites que puguem tenir, des amics i familiars fins venedors i el carter.

Quan algú truqui a la nostra casa tocant el timbre, Belle li farà una sèrie de preguntes a qui estigui a la porta, comprenent que és el que diu i vol, i pot actuar d’acord al que desitgem. Un dels aspectes que més ha agradat és que si esperem una visita en concret, es pot programar en el seu calendari perquè reconegui aquesta visita i li obri la porta a l’arribar. Si la visita que rebem és el lliurament d’un paquet i no som a casa, Belle ens ha de comunicar al telèfon mòbil de la visita, podent seguir-la en directe i fins i tot obrir la porta si volem. En addició, qualsevol visitant pot deixar-nos si volen un missatge gravat si no estem a casa, podent veure-ho des del telèfon intel·ligent associat.

És important saber que la càmera de Belle compta amb reconeixement facial, visió nocturna i detecció de moviment, de manera que no se li escaparà res del que passi a la porta de la nostra llar, convertint-se en un vigilant de seguretat actiu les 24 hores del dia.

També és capaç de connectar-se a una àmplia gamma d’elements domòtics, com panys intel·ligents i fins i tot a Alexa, l’assistent virtual d’Amazon.

Belle, el timbre que habla y da instrucciones

 

Senzill d’utilitzar

La instal·lació del timbre és molt senzilla, i mitjançant l’aplicació oficial de Netvue s’obté un codi QR amb el qual enllacem el timbre amb el telèfon intel·ligent. Des d’aquest moment, podem configurar els diferents paràmetres, com la sensibilitat de la detecció de moviment, les diferents actuacions per a les diferents classes de visitants, etc.

En qualsevol moment es pot accedir a través de l’aplicació a la seva càmera en alta definició, que ens mostrarà a temps real que succeeix a la porta de casa, i en el cas d’haver-hi un missatge deixat per algú o d’haver captat moviment enfront de casa nostra, s’envia una notificació ràpidament al telèfon mòbil enllaçat.

Funcionalitat i seguretat assequible per tots

És evident les moltes avantatges que un timbre com Belle porta amb si, no només es guanya en comoditat per a tota la família sinó també es guanyen innombrables opcions a l’hora d’organitzar-, per exemple, a qui no li ha passat d’estar a la dutxa i que truquin al timbre, amb Belle no és cap problema ja que et poden deixar un missatge o passar directament a l’habitatge si estava programat. El seu preu ronda entre 129 i 149 dòlars, i es podrà adquirir a partir de març d’aquest any.

Call Now Button