Pany Homekit

La domòtica ha avançat a passos de gegant en els últims anys, fent que sigui possible gestionar el nostre llar de manera automàtica amb les nostres preferències tal com es veia a les pel·lícules de ciència ficció. Gràcies a això és possible instal·lar a casa un pany intel·ligent que sigui compatible amb Homekit, aportant nombrosos avantatges als usuaris.

Cerrajeros Homekit

De què tracta el Homekit?

El sistema Homekit és un programari d’Apple que serveix per vincular, comunicar-se i controlar diversos dispositius dels habitatges intel·ligents, com poden ser persianes, llums o panys. El llenguatge que utilitza Homekit és compartit amb els fabricants de panys, de manera que en l’actualitat existeix una enorme quantitat de panys intel·ligents en el mercat que són compatibles amb aquest sistema.

Què és un pany Homekit?

Aquestes panys són del tipus intel·ligent, a més de ser compatibles amb el sistema Homekit. El mecanisme d’aquestes panys sol ser electromecànic, una barreja de components mecànics i electrònics. Dependrà de les prestacions que tingui la mateixa pany intel·ligent, però és segur que totes elles es poden controlar amb el programari Homekit, de manera que usant el telèfon intel·ligent o la tablet es pot obrir i tancar el pany, donar accés a nous usuaris, eliminar accessos , realitzar una obertura a distància si es necessita o tancar la porta des de qualsevol part si ens l’hem deixat oberta.

L’únic manteniment que necessiten aquestes panys és carregar la bateria o canviar-li les piles, la seva durada depèn de l’ús que li donem diàriament, però el normal és que durin entre un i cinc anys fins que se’ls s’esgoti totalment la bateria. Un aspecte positiu és que no cal estar pendent d’això, ja que sempre incorporen algun tipus de notificació que ens n’informa.

Són segures aquestes panys?

Un pany intel·ligent disposa de sistemes de protecció contra els diferents mètodes de robatori de l’actualitat, de manera que estableix una sòlida defensa davant el bumping, la rossinyol o el trepant. Per garantir un nivell alt de seguretat, totes les serralleries professionals recomanen que tant el pany com la porta siguin concordes l’una a l’altra, és a dir, que de res serveix que el pany sigui d’alta seguretat si la porta és poc resistent.

A més cal destacar que la possibilitat de controlar els accessos de l’habitatge aporta una gran seguretat ja que sempre estarem informats de tot el que passa, incloent-hi la possibilitat que salti una alarma si el pany detecta que la forcen d’alguna manera i que ens envieu notificacions de tot el que vulguem, per exemple si algú s’ha deixat la porta oberta.

Call Now Button