Pany TESA Catàleg

Tesa és una marca líder en el sector de la serralleria que disposa d’un ampli catàleg de productes en el qual s’inclouen tant panys de seguretat com panys o bombetes, tant amb sistemes mecànics com electrònics. Un manyà expert pot assessorar-te sobre que producte del fabricant Tesa s’adapta millor a les teves necessitats, optimitzant així la seguretat del teu habitatge o comerç.

Com són els panys de Tesa?

Dins del que aquesta marca ofereix, trobem els cilindres. Aquests poden ser bàsics, però el més aconsellable és recórrer a un d’alta seguretat, que disposen del seu propi sistema patentat que fa que les claus no es puguin copiar de manera normal ni es poden aconseguir claus en brut d’aquestes panys. A més compten amb tots els recursos com els sistemes anti extracció i els pitons carregats a moll per defensar-se dels atacs habituals dels lladres, com el bumping, el trepant o la rossinyol.

Facilitat d’amaestrament

Una característica dels sistemes de Tesa és que la majoria poden ser ensinistrats, és a dir que se’ls pot aplicar la tècnica del amaestramiento de clau amb la qual es planifica una clau mestra que és capaç d’obrir diverses panys diferents, a més que cada pany comptaria amb la seva clau. Això és d’utilitat en infinitat de situacions en què es requereix un control precís dels accessos o en què es vol guanyar en comoditat emprant una sola clau per a diverses portes.

Cerradura TESA Catálogo

Sistemes mecànics i electrònics

Tesa també disposa d’un ampli assortiment de panys electrònics, que segueixen comptant amb totes les mesures de seguretat però que disposen de tancaments autònoms que funcionen amb codis, pel que no necessiten cap tipus de clau o targeta per obrir el pany. Aquestes panys electròniques són perfectes per a oficines, taquilles, armaris o qualsevol altre lloc que necessiti un bon nivell de seguretat i en el qual no es vulgui carregar amb més claus. A més, n’hi ha que tenen nivells de seguretat biomètrics.

En conclusió

Depenent del tipus de porta serà necessari un pany diferent, n’hi ha que s’adeqüen millor a un perfil d’una porta de fusta i d’altres que són per als perfils metàl·lics. En qualsevol cas, el recomanable és que un manyà professional assessori a l’hora de seleccionar que productes de Tesa són els que es necessiten i s’adapten millor a les nostres circumstàncies, ja que tot i que és cert que tota la gamma és d’una qualitat excel·lent, les prestacions entre un model i l’altre són diferents.

Call Now Button