Serrallers 24 hores

PANYS BARCELONA

Col·locació i Reparació de Panys de seguretat

A l’hora d’instal·lar una nova pany a casa ens trobem amb la disjuntiva d’haver de triar entre la gran quantitat de models i marques que trobem avui al mercat, és important comprovar, en primer lloc, que el pany que es vol adquirir posseeix el segell que certifica el reconeixement oficial que el producte ha passat les proves de resistència necessàries.
A partir d’aquí podrà triar segons les seves necessitats, dissenys i funcions del pany. Els nostres Serrallers de Barcelona l’ajudarà a escollir la millor opció.

Pany Multipunt

Avantatges Panys Barcelona

Pany dotada amb diversos punts d’ancoratge el que proporciona major fortalesa a la porta davant possible forçament amb palanca, obstaculitzant l’entrada de lladres i intrusos.

Panys de Borges/Gorges

CARACTERÍSTIQUES

Aquestes panys es caracteritzen per les forma de les seves claus allargades en tub i acabades a l’extrem amb forma de serreta, són claus de doble paleta. La seva seguretat ve donada per la dificultat que hi ha a l’hora de fer un duplicat pel seu sistema de tancament.

Pany Encastada

Panys TRADICIONALS

La utilització d’aquest sistema de tancament és molt comú per a portes d’entrada en habitatges. Com el seu nom indica aquest tipus de panys s’encasta a l’interior de la porta pel perfil. Disponibilitat de diferents mesures de pany per encastar.

Pany de Sobreposar

RESISTÈNCIA TRADICIONAL

És un pany més tradicional, d’instal·lació senzilla i gran resistència. A l’hora de la seva compra comprovi que té la invulnerabilitat de manipulació que ofereixen els models més moderns.

Panys Tubular

SEGURETAT INTERIOR

La principal característica d’aquest tipus de pany és el seu sistema, amb el qual a través d’un pestell es pot tancar la porta des de l’interior. Se sol utilitzar en portes d’interior com banys, habitacions etc …

Pany Electrònica o Digital

TECNOLOGIA PUNTA

Com en qualsevol altre sector, l’avanç de la tecnologia el trobem en els sistemes de panys en els quals ja no s’utilitza la tradicional clau sinó que s’obren a través de comandament a distància, targetes o codis secrets. Aquest tipus de panys es troben habitualment en hotels i edificis intel·ligents encara que cada vegada s’utilitzen més de forma domèstica.

TENS UNA URGÈNCIA?

Nosaltres et soluciamos qualsevol problema amb immediatesa les 24 hores del dia els 365 dies de l’any.

CONTACTA AMB NOSALTRES
Quan canviar de Pany?
Les causes per les quals és recomanable fer un canvi de pany són molt variades però la principal i la que menys es té en compte, és que el pany no deixa de ser un sistema mecànic que amb l’ús continuat pateix desgast i deteriorament, per la qual que és aconsellable canviar-les abans que aquestes quedin inutilitzades i necessiti la intervenció d’un manyà professional per poder accedir a casa que li suposarà un cost més gran. També és important realitzar substitució de panys a l’hora d’adquirir una nova propietat o instal·lar-se en un nou habitatge ja que si no ho fa queda exposat a ser víctima de robatori en qualsevol moment per la possibilitat que persones que hagin tingut accés a l’immoble segueixin tenint en el seu poder les claus del mateix. I finalment si posseeix un pany de seguretat en bon estat de la qual només vostè té les claus, no està de més instal·lar una segona pany de seguretat amb fins dissuasoris i impedir d’aquesta manera un possible assalt al seu domicili. Tenint en compte que un gran nombre de robatoris en habitatges es perpetren a través de la porta principal és important no posar preu a la seguretat.

URGÈNCIES LES 24 HORES

PRESSUPOSTOS GRATUÏTS

30 ANYS D´EXPERIÈNCIA

PRINCIPALS MARQUES DE PANYS QUE UTILITZEM

CISA Aquesta marca de panys posseeix un ampli assortiment de models de barres amb ancoratges en sostre i sòl que augmenta en gran mesura la seguretat. Aquest tipus de panys es troben en les més modernes instal·lacions i es poden encastar en portes de fusta, blindades o cuirassades. La instal·lació d’un barret fort o pany de la marca CISA li ofereix màximes garanties en seguridad.
DORCAS DUO Aquest tipus de pany és coneguda com pany electromecànica, el seu sistema consisteix en una presa de corrent de petit voltatge en el marc i una part mecànica encastada en la porta. És el pany ideal per a portes de comunitat, quan es tanca la porta s’acciona un forrellat de forma automàtica que manté sempre la porta tancada. Els panys Dorcas Duo són amb un cilindre de perfil europeu i a 12 vatios.
AZBE Des de 1921 Azbe ha proporcionat seguretat en domicilis particulars i locals comercials amb els seus forrellats de seguretat i panys de sobreposar, aconseguint una àmplia distribució a Espanya. Avui dia són fabricants també de bombetes mecatrònics i panys de barres amb les que gràcies a la seva tecnologia d’última generació aconsegueixen minimitzar màxim intrusió amb els mètodes d’obertura més complexos. Sens dubte millorarà considerablement la seguretat en el seu habitatge o local comercial.
ARCU Marca catalana que porta al mercat prop de 60 anys oferint als clients seguretat i tranquil·litat. Els panys d’aquesta marca es troben amb facilitat en molts domicilis catalans per la confiança que tenen en aquest producte als professionals de la serralleria. En molts models dels panys Arcu trobem diferent quantitat de punts d’ancoratge per al seu perfil el que les converteix en unes les favorites dels fabricants de portes blindades.
MOTTURA Marca italiana que ofereix gran resistència davant un intent de robatori amb força, i àmplia varietat de productes de seguretat per a la tranquil·litat del client. Aquestes panys posseeixen diversos punts d’ancoratge i s’utilitzen molt en portes cuirassades dotant-les de màxima seguridad.
MUL-T-LOCK La marca MUL-T-LOCK és fabricant d’un ampli assortiment de bombins tots ells de primera qualitat. Al principi aquesta marca començar el seu camí a Espanya amb una proposta clàssica i més endavant va sortir al mercat la proposta Interactive de ser col·locar a la capçalera del mercat de la seguretat des del primer moment del seu llançament. El pany de cilindre d’alta seguretat li brinda màxima tranquilidad.
FICHET Aquestes panys és possible que siguin les més costoses del mercat en comparació a la resta de les marques, però es caracteritzen per la seva altíssima seguretat que et proporciona una vida més tranquila.
TOVER Panys de gran resistència, excel·lent fabricació i disseny que ofereixen alt nivell de seguretat. Posseeixen molt bona reputació i són en l’actualitat de les més utilitzades per la seva gran qualitat i fortalesa davant els violacions de domicili.
LINCE D’aquesta companyia es pot dir que concentra la seva activitat únicament en la fabricació de productes de serralleria i cadenats. Fa més de dues dècades LINCE va apostar per invertir en tecnologia i maquinària per perfeccionar el Cilindre de Seguretat Multipunt, això li ha proporcionat grans èxits i posicionat com a empresa destacada en el sector de la serralleria. 
ISEO Es tracta d’una empresa fabricant de panys motoritzades, els seus productes són molt sofisticats el que la converteix en una de les millors marques que podem trobar. Iseo a més de panys motoritzades, com exposàvem anteriorment, també són productors de panys mecàniques, panys per a fusta i de seguridad.
UCEM Aquesta marca suposa una bona opció a l’hora de canviar o instal·lar un pany de seguretat. Aquesta companyia compta amb més d’una desena de plantes de fabricació a Europa i dins de la seva àmplia gamma de productes trobem: Panys de seguretat de sobreposar, panys per embotir, panys de fusteria metàl·lica i de picaporte.
MCM Són panys amb cilindres d’alta seguretat per embotir o sobreposar panys. MCM és una empresa que gaudeix de reconeixement mundial, disposa de més de 3000 punts de venda només al nostre país. És una empresa conservadora que gràcia a la seva experiència en el sector ha revolucionat el sector fent una clara aposta per la recerca i el desenvolupament de nous dispositius.
TENS ALGUNA CONSULTA?POSA´T EN CONTACTE
PANYS D’EMBOTIR Els panys de seguretat embotides estan especialment dissenyades per a diferents fronts i voltes de clau, nombroses combinacions de relliscada, palanca i rodet, per a col·locar en fusteries de fusta o muntades amb cilindres de pompa. No tots els serrallers saben o poden col·locar panys d’embotir, nosaltres som especialistes.
Cerradura sobreponer
PANYS DE SOBREPOSAR Els panys de sobreposar, en anar sobreposades per l’interior de la porta, fan més difícil l’accés pels intrusos. Podem elevar el nivell de la seva seguretat mitjançant canviar panys existents a panys multipunt amb barres i punts d’ancoratge reforçats que eviten el palanquejament i van equipades amb cilindres de seguretat.
Cerradura suelo
PANYS DE SÒL Som serrallers especialistes en canviar panys i col·locar panys addicionals, i en instal·lar o canviar panys de sòl i tancaments de seguretat en portes enrotllables i persianes metàl·liques, amb cos d’acer i clau de seguretat amb bombí de llautó o de sistema antitall construïdes en cos d’acer inoxidable i bombí en acer inoxidable.

Serrallers experts en substituir i col·locar panys de totes les marques i per a qualsevol de les diferents configuracions de seguretat.
Fem arranjaments i ajustos en panys i portes quan l’ocasió ho permet; especialistes en canviar panys de qualsevol marca o model quan es necessita per ús, desgast, canvi de propietari, intent de robatori o vandalisme, col·loquem tancaments metàl·lics complets en persianes metàl·liques, i reforcem la seva seguretat mitjançant col·locar panys addicionals i forrellats.

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST ARAPRESSUPOST
Call Now Button