Política de Privacitat

Algunes consideracions prèvies

La seva privacitat és important per a mi.

En aquesta declaració de privacitat li explico quines dades personals recopilo dels meus usuaris i com els faig servir. Us animo a llegir detingudament aquests termes abans de facilitar les teves dades personals en aquesta web. Els majors de tretze anys podran registrar-se a https://serrallersbarcelona.cat com a usuaris sense el previ consentiment dels seus pares o tutors.

En el cas dels menors de tretze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors per al tractament de les seves dades personals.

En cap cas es demanaran del menor d’edat dades relatives a la situació professional, econòmica o a la intimitat dels altres membres de la família, sense el consentiment d’aquests.

Si ets menor de tretze anys anys i has accedit a aquest lloc web sense avisar als teus pares no has de registrar com a usuari.

En aquest web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits.

Ens hem esforçat a crear un espai segur i fiable i per això vull compartir els meus principis respecte a la teva privacitat:

 • Mai sol·licito informació personal a menys que realment sigui necessària per prestar-te els serveis que em necessitis.
 • Mai comparteixo informació personal de les meves usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en cas que compti amb el teu autorització expressa.
 • Mai utilitzo les teves dades personals amb una finalitat diferent a l’expressada en aquesta política de privacitat.

Cal advertir que aquesta política de privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa s’aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. És aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar algun formulari de qualsevol dels seus formularis de contacte on es demanin dades de caràcter personal.

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i al Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril ( “Reglament General de Protecció de dades “o” RGPD “), aquesta Política de privadesa és vàlida als tractaments de dades de caràcter personal que BRANDING SEO & WEB, SL realitza com a Responsable i / o Encarregat dels mateixos, en relació amb les dades que els usuaris i / o clients (persones físiques) faciliten com a conseqüència de la contractació dels serveis, compra de productes o accés al bloc que presta BRANDING SEO & WEB , SL, o recaptats en qualsevol de la seccions del lloc web https://serrallersbarcelona.cat Si no està vostè d’acord amb els termes d’aquesta Política, no accedeixi ni utilitzi els Serveis. Aquesta Política de privacitat no és aplicable a cap altre producte, servei o activitat de tercers.

Responsable del tractament de les seves dades

 • Denominació Social: BRANDING SEO & WEB, S.L.
 • Marca comercial: SERRALLERS BARCELONA
 • Domicili: C/Impresores, 28660 Boadilla del Monte (Madrid)
 • CIF/NIF: B87671061
 • Email: info@seo-madrid.com
 • Emmagatzematge de dades: Base de dades allotjada en Comvive Servidores S.L

Principis que aplicaré a la seva informació personal

En el tractament de les seves dades personals, aplicaré els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre vaig a requerir el seu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diversos fins específics que t’informaré prèviament amb absoluta transparència.

Principi de minimització de dades: Només vaig a sol·licitar dades estrictament necessàries en relació amb els fins per als quals els requereixo. Els mínims possibles.

Principi de limitació del termini de conservació: les dades seran mantinguts durant no més temps del necessari per als fins del tractament, en funció a la finalitat, li informaré del termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, periòdicament revisaré les meves llistes i eliminaré aquells registres inactius durant un temps considerable.

Principi d’integritat i confidencialitat: Les seves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Ha de saber que prenc totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels meus usuaris per part de tercers.

Com he obtingut les seves dades?

Les dades personals que tracte en BRANDING SEO & WEB, S.L. procedeixen de:

 • Formulari de contacte.
 • Formulari de registre.
 • Comentaris a bloc.
 • Formulari de subscripció.
 • Formulari sol·licitud de serveis.

Quins són els teus drets quan em facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en BRANDING SEO & WEB, S.L. estic tractant dades personals que em concerneix, o no.

Les persones interessades tenen dret a:

 • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.
 • Sol·licitar la seva rectificació o supressió.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
 • Oposar-se al tractament.
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades.

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservaré per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. BRANDING SEO & WEB, S.L. deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. Com interessat, tens dret a rebre les dades personals que et incumbeixin, que em hagis facilitat i en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica, i a transmetre’ls a un altre responsable del tractament quan:

 • El tractament estigui basat en el consentiment.
 • Les dades hagin estat facilitades per la persona interessada.
 • El tractament s’efectuï per mitjans automatitzats.

En exercir el seu dret a la portabilitat de les dades, tindrà dret al fet que les dades personals es transmeten directament de responsable a responsable quan sigui tècnicament possible.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

Legitimació per al tractament de les teves dades

La base legal per al tractament de les seves dades és: el consentiment.

Per contactar o fer comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat.

L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció.

Categoria de dades recollides

Les categories de dades que es tracten són dades identificatives.

En cap cas es tracten categories de dades especialment protegides.

Per quant de temps conservaré les seves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran fins que no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat.

A què destinataris es comunicaran les seves dades?

Moltes eines que utilitzo per gestionar les teves dades són contractats per tercers.

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, WEB, comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat:

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ( “Google”). Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al teu ordinador, per ajudar a https://serrallersbarcelona.cat a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús de https://serrallersbarcelona.cat (incloent la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d’Estats Units.

Google Fonts: (anteriorment anomenat Google Web Fonts) és un directori interactiu d’ús lliure sota l’aplicació que programa interfícies per fonts del web. Estigui va ser llançat en 2010, i renovat el 2011. Aquest servei és prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ( “Google”) . La informació que es descarrega al seu ordinador per poder afegir els estils corresponents als tipus de lletra que es visualitzen en pantalla envia dades sobre la teva activitat que seran directament transmesos i arxivats per Google en els servidors d’Estats Units. Si continua utilitzant la nostra web accepta que Google, Inc., pugui disposar d’aquestes dades.

Xarxes Socials: Mitjançant la nostra pàgina web pot accedir a les xarxes socials Facebook, Twitter o Youtube d’accés obert a tots els usuaris. Es tracta de llocs web on l’usuari pot registrar i seguir-nos gratuïtament. En aquestes xarxes socials els usuaris podran conèixer de les nostres activitats, opinions, accedir a les fotos i vídeos. Els usuaris d’aquestes xarxes socials han de ser conscients que aquest lloc és independent del web https://serrallersbarcelona.cat i està obert, és a dir, és visible per a tots els seus usuaris, i les polítiques de privacitat a aplicar a aquests continguts són les fixades per Facebook, Twitter o Youtube. https://serrallersbarcelona.cat no és titular de les xarxes socials.

Finalitats del tractament

Les seves dades personals demanades a través del web s’utilitzaran amb la finalitat genèrica de la gestió i control de la relació contractual o de negoci establerta i, específicament per a:

 • Gestionar l’accés complet i la utilització correcta dels Serveis per part dels usuaris dels mateixos.
 • Per comunicar amb els usuaris en resposta a dubtes, sol·licituds, comentaris i preguntes que ens faci a través dels formularis de contacte de la nostra pàgina web (inclosos, els xats o les trucades telefòniques).
 • Per oferir nous productes, serveis, ofertes especials o actualitzacions, remetre butlletins (newsletters).
 • Si és el cas, gestionar processos de selecció de personal en processos selectius de treballadors i / o col·laboradors.
 • Comunicacions Comercials (Màrqueting): Podrem utilitzar les seves dades per contactar-, tant per via electrònica com no electrònica, com a enquesta, obtenir la seva opinió sobre el servei prestat, i, ocasionalment, per notificar-li canvis, desenvolupaments importants dels serveis, ofertes i / o promocions. Aquestes ofertes comercials seran, en tot cas, autoritzades de forma expressa i separada per l’usuari que, pot revocar en qualsevol moment el seu consentiment a rebre aquestes notificacions utilitzant el mecanisme implementat a l’efecte en les mateixes.
 • No tractarem les seves dades personals per a cap altra finalitat més enllà de les descrites anteriorment llevat que vingui imposat per llei o hi hagi algun requeriment judicial.
 • Termini de conservació: Les dades personals proporcionades es conservaran i tractaran mentre es mantingui la relació comercial, sense perjudici de la possibilitat d’exercir el seu dret de supressió, cas en BRANDING SEO & WEB, S.L. bloquejarà les seves dades durant el temps que persisteixin les seves obligacions legals.

Les dades personals de les persones interessades a la recepció d’informació comercial es mantindran en el sistema de manera indefinida en tant l’interessat no sol·liciti la seva supressió.

Legitimació del tractament

La base legal per al tractament de les dades és la legitimació basada en el consentiment de l’interessat prestat per a les finalitats anteriorment descrites, que es sol·licitarà en el moment de:

 • Abans de procedir al registre de les seves dades, activació, compra, sol·licitud o contractació.
 • El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, en tant que li vam informar posant a la seva disposició la present política de privacitat, que després de la lectura de la mateixa, en cas d’estar d’acord, pugui acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa amb el marcatge d’una casella disposada a aquest efecte.

No obstant això, l’interessat pot lliurement negar-se a facilitar-nos aquestes dades o, posteriorment, revocar el consentiment prèviament atorgat per tractar les seves dades, tot i que aquesta negativa implicarà la impossibilitat de poder atendre la seva petició.

BRANDING SEO & WEB, S.L. entén que, al facilitar-aquestes dades, l’interessat garanteix i es fa responsable de la veracitat, actualitat i exactitud dels mateixos i que accepta i consent expressament en el seu tractament per a les finalitats abans descrites.

Drets de les persones interessades

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en BRANDING SEO & WEB, S.L. es tracten dades personals que li concerneixin, o no. En particular, vostè pot exercir els següents drets:

 • Dret d’accés: permet a l’interessat conèixer i obtenir informació sobre les seves dades de caràcter personal sotmeses a tractament.
 • Dret de rectificació: permet corregir errors, modificar les dades que resultin ser inexactes o incompletes i garantir la certesa de la informació objecte del tractament.
 • Dret de supressió: permet sol·licitar l’eliminació de les dades objecte de tractament quan ja no siguin necessaris per a l’execució o prestació del servei.
 • Dret d’oposició: dret de l’interessat a que no es dugui a terme el tractament de les seves dades de caràcter personal o se cessi en el mateix, excepte motius legítims o per a l’exercici o defensa de possibles reclamacions, en aquest cas els mantindrem bloquejats durant el termini corresponent mentre persisteixin les obligacions legals.

Possibilitat de retirar el consentiment: Així mateix, l’interessat té dret a retirar en qualsevol moment el consentiment prestat, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment donat en el moment de facilitar-nos les seves dades.

Si desitja exercir algun dels drets exposats, preguem que ens remeti carta amb totes les seves dades, incloent DNI a: BRANDING SEO & WEB, SL, C / Impressors, 28660 Boadilla de la Muntanya (Madrid) o ens envieu un e-mail info@seo-madrid.com indicant el tipus de dret que vol exercir.

Exactitud i veracitat de les dades

Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que facis arribar a https://serrallersbarcelona.cat exonerant a BRANDING SEO & WEB, S.L., de qualsevol responsabilitat referent a això.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

Canvis en la política de privacitat

BRANDING SEO & WEB, S.L. es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, BRANDING SEO & WEB, S.L. anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Call Now Button